Osnovna delatnost preduzeća je izvođenje svih vrsta građevinskih radova iz oblasti visokogradnje, od grubih građevinskih, građevinsko-zanatskih, instalaterskih do završno-zanatskih radova.

Odlikuje nas izuzetna stručnost i iskustvo nastalo iz višegodišnje prakse, visok kvalitet izvedenih radova, realne cene i stotine zadovoljnih investitora. Svojim razvojem proteklih godina, od izgradnje malih stambenih objekata G.P.Đondić d.o.o. danas gradi prepoznatljive, kako stambene tako i poslovne objekte u Novom Pazaru.

Naš primarni cilj je da kupci budu zadovoljni kvalitetom naših objekata u svakom pogledu, te da kupovinom našeg stambenog ili poslovnog prostora žive i rade u okruženju na način kako su to želeli. Težimo takvom kvalitetu koji će našim kupcima obezbediti da sarađujući sa nama trajno reše svoje stambene potrebe.

G.P.Đondić d.o.o. proisteklo je iz samostalne građevinske radnje G.R.”Đondić-izgradnja” koja je osnovana 01.01.2005. godine sa sedištem u Novom Pazaru.

Želimo da budemo lider na tržištu investicija u izgradnji stambenih i poslovnih prostora u regionu. Sigurni smo da će u oblasti građevinskog inženjeringa domaći i strani investitori u nama videti partnera sa kojim dobijaju kvalitet i sigurnost.